Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Zo heet als de hel, zo zwart als de duivel, zo zuiver als een engel en zo zoet als de liefde. Zo moet koffie zijn. Koffie, het dagelijkse bakje troost voor heel wat mensen. Wereldwijd nog populairder dan wijn of bier. De ideale opkikker om de dag te beginnen, maar ook lekker en gezellig bij een stuk taart. Koffie kan altijd verrassen… Wat zijn de voornaamste manieren om koffie te zetten? En welke is de beste? Wanneer werd het eerste kopje koffie gedronken? Het verschil tussen een espresso, americano of cappucino? Houdt koffie je echt wakker? Waar vind je het recept voor een frisse ijskoffie of een geslaagde Irish coffee? Van plantage tot keukenkast: hoe wordt koffie gemaakt? Kan je koffie echt combineren met citroen of vlees? Gebrand op koffie biedt je een uitgebreid overzicht van verschillende soorten koffies en belangrijke koffielanden. Het vertelt je alles over de enorme diversiteit aan geuren en smaken, het productieproces en de geschiedenis van koffie. Naast boeiende faits-divers en praktische tips, vind je een aantal originele en smakelijke recepten met koffie. BART en PETER DEPREZ brengen de kunst en tradities van het koffiebranden terug tot leven in hun koffiebranderij Viva Sara. Met schitterende foto’s van MARC WAUTERS.
Wie kan genieten van het traditionele bakje troost, maar toch wel eens verder wil gaan in de kennis en de bereidingsvormen van koffie zal deze maand zijn gading wel vinden in dit boekje dat volkomen gewijd is aan koffie. Dit boek dat u onder een eenvoudige vorm een overzicht biedt van knappe bereidingen van koffie onder de klassieke bereidingsvormen, de bijzondere koffies als de espresso en de cappuccino, maar tevens ook de minder bekende en traditionele bereidingsvormen, zoals de verrassende sinaasappelkoffie. Er gaat ook aandacht naar al wat je dient te weten over de winning van koffiebonen ...
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegenis toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad